Roeckl rijhandschoen Grip light

36,95

Wissen
MerkRoeckl Artikelnummer: Roeckl-3301-251-Zwart Categorieën: , , , ,
 

Beschrijving

Alle ruiters – zowel mannen als vrouwen – houden van de onvergelijkbare klassieke ROECK-GRIP, gemaakt van ademend, elastisch en buitengewoon soepel ROECK-GRIP® synthetisch suède.
En omdat het in de zomer fijn is oom een lichte en ademende handschoen te dragen, heeft ROECKL SPORTS nu het Lite-model aan haar assortiment toegevoegd. Net als het basismodel overbrugt de zomerversie ROECK-GRIP LITE ook moeiteloos de kloof tussen een sportief – stijlvol en een klassiek – elegant design. De handpalm gemaakt van antislip ROECK-GRIP® werd gecombineerd met een backhand bestaande uit lichte, ademende maar toch robuuste Micro Mesh. Hierdoor heb je nauwelijks het gevoel dat je een handschoen draagt, maar profiteer je toch van veel grip en gevoel op de teugels, samen met comfortabele flexibiliteit van de vingers.
Trouwens, zoals bij alle ROECKL-handschoenen, worden de afzonderlijke stukken ook zorgvuldig met de hand aan elkaar genaaid met een naadtolerantie van max. een millimeter. Het resultaat van deze airhead”: een handschoen die als een tweede huid past. De karakteristieke brede sluiting met het gestileerde ROECKL-handlogo bevestigt de handschoen betrouwbaar en comfortabel om de pols.