Pharmahorse Biotine paard

24,95

Het is wetenschappelijke bewezen dat middels het bijvoeren van Biotine, de gezondheid van hoef, haar en huid verbeterd kan worden.

Wissen
MerkPharmahorse SKU: Pharmahorse-806095-- Categorieën: , , , ,
 

Beschrijving

Huid, haar en hoeven bestaan uit vezelachtige eiwitten. Deze eiwitten worden keratine genoemd. Biotine speelt een zeer belangrijke rol in de vorming van deze Keratine. Het is wetenschappelijke bewezen dat middels het bijvoeren van Biotine, de gezondheid van hoef, haar en huid verbeterd kan worden. Biotine is ook wel bekend onder de naam vitamine B8. PharmaHorse Biotine ondersteunt gezonde hoeven en gezond haar en huid.

Biotine is een wateroplosbare B vitamine, welke door mens en dier niet door het lichaam zelf kan worden aangemaakt. Omdat Biotine onmisbaar is, moet deze via voeding worden ingenomen. Veel vee- en krachtvoer is Biotine arm en bevat vaak slechts 1-2 mg/kg, daarom is het raadzaam om biotine in de vorm van een supplement bij te voeren. Biotine is een zeer veilig supplement om bij te voeren. Er zijn geen bijwerkingen of toxiciteit bekend bij paarden en het is makkelijk toe te dienen.

PharmaHorse Biotine bevat geen vulstoffen als dextrose of maltodextrine. Het biedt het lichaam naast Biotine ook MSM (methylsuflonyl methaan) als ondersteuning voor een gezonde hoefgroei en goede hoornkwaliteit. Daarnaast is er 1 gram lijnzaadolie aan toegevoegd zodat het product niet te veel stuift bij toevoeging aan het voer.

PharmaHorse Biotine is hoog gedoseerd. Deze hoge verantwoorde dosering van 2000 mg Biotine per kg product zorgt voor een krachtige en effectieve werking. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Biotine voor een volgroeid paard is 20 mg, voor een pony wordt 10 mg per dag geadviseerd. 10 gram PharmaHorse Biotine+ bevat 20 mg Biotine.

Om positief resultaat te bereiken dient er gedurende meerdere maanden achtereen Biotine bijgevoerd te worden, omdat de hoefgroei een tijdrovend proces is, duurt het enige tijd voordat positief resultaat zichtbaar is.

Dosering:
Pony: 2 maatschepjes per dag.
Paard: 4 maatschepjes per dag.

1 maatschepje is circa 2,5 gram (maatschepje bijgevoegd).
PharmaHorse Biotine kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering niet overschrijden.

Extra informatie

Merk

Ean

,

Maat

,

Kleur

Andere suggesties…