Ruiterwinkel

Bouman ruitersport

In 2011 begon Shirley de Raad-Bouman een winkel in ruitersport artikelen. Het werd gelijk groot aangepakt met een ruimte van 250m2 om zo een groot aanbod te kunnen tonen. Al snel kwam de wens om de winkel compleet te maken met een webshop. Hierop staat alles wat in de winkel aanwezig is. Hierdoor kunnen klanten voordat ze naar de winkel komen vanuit huis al rustig kijken wat er is. En natuurlijk kan Bouman ruitersport daarmee heel Nederland, België en Duitsland bedienen.

De winkel is inmiddels uitgebreid en is nu 300m2 groot. Het aanbod in merken blijft ook groeien. In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan artikelen zoals kleding, laarzen, dekens, dekjes, hoofdstellen, bitten, beenbeschermers, verzorgingsartikelen, voer etc. Een aantal merken die gevoerd worden zijn: Anky, Br, Pavo, Stubben, Döbert, Dy’on, Kingsland, Harry’s horse, premiere, Naf, Bucas, Horseware, La valencio, Montar, Sprenger, Trust, Euro-star, Lemieux, Derby, Passier, Eskadron, Roeckl, Leovet, Qhp, Ariat, Spooks, Samshield, Neue schule, Spooks…

Winkelen moet een feestje zijn!

Shirley vindt goede service heel belangrijk. Winkelen moet een feestje zijn! Als klanten vragen hebben kunnen ze bij haar en haar collega’s terecht voor een goed advies. Om de kennis up to date te houden worden er regelmatig vakbeurzen bezocht en trainingen gehouden.

De inkoop, verkoop, verpakking en verzending wordt allemaal in eigen beheer afgehandeld. Mocht u een artikel wat u graag wilt hebben niet kunnen vinden in de (web) winkel, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen het dan ongetwijfeld voor u bestellen zonder dat wij daarvoor extra kosten in rekening brengen.

Ons team bestaat inmiddels uit Shirley, Carmen en Margriet. Shirley is in het bezit van haar Orun diploma’s. Heeft meerder paarden gestart in zowel dressuur, springen als in de eventing. Lange tijd heeft ze lesgegeven op een manege en daarnaast ook privé sping- en dressuurlessen verzorgd. Op dit moment is er door de werkzaamheden in de winkel en webshop niet genoeg tijd over om les te geven, maar rijden doet ze nog wel. Carmen Zorg rijd fanatiek dressuur met 2 verschillende paarden. En Margriet heeft jaren lang ervaring in ruitersportwinkels en rijd recreatief en geeft ook nog paardrijles.

BOUMAN RUITERSPORT TEAM

Shirley-de-Raad--Bouman

Shirley de Raad-Bouman
Eigenaar / verkoop adviseur

Anniek--Schilt

Anniek Schilt
Verkoop adviseur

Carmen--Zorg

Carmen Zorg
Verkoop adviseur

Margriet-Romeijn

Margriet Romeijn
Verkoop adviseur

Klantervaringen

Klanten delen hun ervaringen

Fijne service! Maat opgevraagd via de mail en daardoor gelijk het goede artikel ontvangen.Sterke punten: service en goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Tanja Monhemius-Bos

Snelle en goede levering, precies zo als vermeld op de site!
Sterke punten: Product goedkoper dan bij een ander

C. Boeijen