Bucas recuptex light

195,00

Wissen
MerkBucas Artikelnummer: Bucas-415-navy Categorieën: , , , ,
 

Beschrijving

Recuptex light

Bucas heeft een Recuptex Therapy deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische problemen voorkomt, maar ook kan helpen bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen.

De Recuptex stof werkt als een kooi, het gewatteerde Recuptex bovenste deel weerspiegeld de magnetische velden in het lichaam. Het behoud van deze magnetische velden stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in het lichaam en de rug van het paard, die geneest en vermindert zowel zwelling en ontsteking en bevordert een snellere genezing.

Bucas Recuptex Therapy deken is de ideale keuze voor de behandeling van paarden met chronische artritis of rugproblemen en helpt bij het ​​herstel proces te versnellen in een natuurlijke beschermde omgeving. De nieuwe gepatenteerde Snap-lock magnetische voor- en interne kruissingels houden de deken op zijn plaats.

De Recuptex Therapy deken is een betrouwbare en hoogtechnologische paarden deken waarin geen paard mag ontbreken.

Deze deken heeft aan de zijkanten een meshstof waardoor deze versie van de recuptex deken ook zeer geschikt is voor de zomer. ( op koudere dagen kan de deken prima onder een fleece- of winterdeken gebruikt worden.)

Advies gebruik: aanvang 2 uur voor en 2 uur na het rijden, uitbreiden na behoefte.

Kleur: navy/oranje

Extra informatie

Maat

, ,

Kleur

Merk

Ean

, ,