Kentucky kick pad

149,00

MerkKentucky Artikelnummer: 1016132 Categorieën: , , ,
 

Beschrijving

Kentucky kick pad

Omdat Kentucky Horsewear elke dag streeft naar een volledige bescherming voor het paard, ontwikkelden ze een verplaatsbare kick pad. Veel eigenaars, ruiters en grooms maken gebruik van zware rubberen matten om het gestamp van hun kostbare paarden in de stal of tijdens het transport op te vangen. Bij Kentucky Horsewear gingen ze op zoek naar een betaalbaar, gebruiksvriendelijk alternatief en zo ontwikkelden ze deze verplaatsbare kick pad.

De kick pad kan op verschillende plaatsen gebruikt worden, zoals in de stal of op het transport. Door middel van een reeks versterkte ringen kan de kick pad op elke gewenste plaats bevestigd worden. Wanneer deelgenomen wordt aan meerdaagse wedstrijden waarbij de paarden terplaatse moeten gestald worden, kan de kick pad, vanwege zijn gewicht, zonder enige moeite meegenomen worden en zo dezelfde bescherming bieden als thuis.

De buitenstof (Cordura) is een verstevigende stof met een waterdichte coating aan de binnenzijde en een waterafstotende laag aan de buitenzijde. Dit zorgt ervoor dat dit product gemakkelijk te onderhouden is. De binnenzijde bestaat uit een schokabsorberende mousse met een dikte van 4cm.

– verplaatsbaar
– reeks versterkte ringen
– licht
– buitenstof is waterafstotend; gemakkelijk in onderhoud
– schokabsorberende mousse
– afmetingen ca: 1.10m x 1m30, 4 cm dik

Extra informatie

Kleur

Merk